Week
|
Topics
|
1
|
What is the open sea fishing
|
|
Study Materials: Balıkçılık I Avlama Araçları ve Teknolojisi/ Hikmet Hoşsucu, Ege üniv. Basımevi
|
2
|
Which are the countries that offshore fishing
|
|
Study Materials: Balıkçılık I Avlama Araçları ve Teknolojisi/ Hikmet Hoşsucu, Ege üniv. Basımevi
|
3
|
e world arThe rich in fisheries and fish yield
|
|
Study Materials: Balıkçılık I Avlama Araçları ve Teknolojisi/ Hikmet Hoşsucu, Ege üniv. Basımevi
|
4
|
Upwelling eventv
|
|
Study Materials: Balıkçılık I Avlama Araçları ve Teknolojisi/ Hikmet Hoşsucu, Ege üniv. Basımevi
|
5
|
Upwelling areas in Ocean
|
|
Study Materials: Balıkçılık I Avlama Araçları ve Teknolojisi/ Hikmet Hoşsucu, Ege üniv. Basımevi
|
6
|
Devloped fishing countries in the overseas fishery
|
|
Study Materials: Balıkçılık I Avlama Araçları ve Teknolojisi/ Hikmet Hoşsucu, Ege üniv. Basımevi
|
7
|
International fisheries councils I
|
|
Study Materials: Balıkçılık I Avlama Araçları ve Teknolojisi/ Hikmet Hoşsucu, Ege üniv. Basımevi
|
8
|
International fisheries councils II
|
|
Study Materials: Balıkçılık I Avlama Araçları ve Teknolojisi/ Hikmet Hoşsucu, Ege üniv. Basımevi
|
9
|
Turkey councils are connected
|
|
Study Materials: Balıkçılık I Avlama Araçları ve Teknolojisi/ Hikmet Hoşsucu, Ege üniv. Basımevi
|
10
|
Mediterranean Fisheries Council
|
|
Study Materials: Balıkçılık I Avlama Araçları ve Teknolojisi/ Hikmet Hoşsucu, Ege üniv. Basımevi
|
11
|
Mediterranean Tuna Onion
|
|
Study Materials: Balıkçılık I Avlama Araçları ve Teknolojisi/ Hikmet Hoşsucu, Ege üniv. Basımevi
|
12
|
Turkey's overseas fishing opportunities to
|
|
Study Materials: Balıkçılık I Avlama Araçları ve Teknolojisi/ Hikmet Hoşsucu, Ege üniv. Basımevi
|
13
|
Turkey's overseas fishing activities
|
|
Study Materials: Balıkçılık I Avlama Araçları ve Teknolojisi/ Hikmet Hoşsucu, Ege üniv. Basımevi
|
14
|
General evaluation
|
|
Study Materials: Balıkçılık I Avlama Araçları ve Teknolojisi/ Hikmet Hoşsucu, Ege üniv. Basımevi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|